Nieuws

Welkom in de nieuwsrubriek van Anthonis Verzekeringen. Hier vindt u de meest recente artikels uit onze newsletter en de laatste nieuwtjes over ons kantoor en de verzekeringswereld. Wilt u onze artikels over de verzekeringswereld en de actualiteit ontvangen? Schrijf u dan in op onze nieuwsbrief en vul uw e-mailadres in.

Was telewerk enkele jaren geleden nog niet volledig ingeburgerd, dan bracht de pandemie daar definitief verandering in. Sommigen combineren telewerk zelfs met een trip naar het buitenland. Maar wat als er iets gebeurt tijdens zo’n workation? Ben je dan even goed verzekerd als thuis?

Lees meer>>

Komt je hospitalisatieverzekering ook tussen bij ziekte of ongeval in het buitenland? Meestal wel. Maar je checkt best vóór je vertrek waarvoor je precies verzekerd bent. Zijn bijvoorbeeld de ambulante medische kosten en repatriëring gedekt?

Lees meer>>

Heel wat mensen onderschrijven samen met hun partner een hypothecaire lening. Daarbij is een schuldsaldodekking voor beide partners zeker aan te raden. En dat kan met 2 verzekeringscontracten.

Lees meer>>

De storm op de energiemarkt lijkt dan wel voorbij, toch blijft energie duur. Om te besparen leerden we minder te verbruiken, maar je kan je factuur ook verlagen door je eigen energie op te wekken.

Lees meer>>

Nieuwe wagen nodig? Misschien zegt een elektrische auto je wel iets, maar weet je nog niet goed hoe en wat. Tijd om je keuzestress in te wisselen voor enkele belangrijke weetjes over elektrische voertuigen of ‘EV’s’.

Lees meer>>

Pagina's