Uw solvabiliteit gegarandeerd!


Levert u veel op krediet? Wat met de solvabiliteit van uw klanten? Of u een goed jaar heeft hangt niet alleen af van het aantal bestellingen dat u binnenhaalt. Belangrijk is dat u het overeengekomen bedrag ook daadwerkelijk ontvangt op uw rekening. Het komt nog veel voor dat een goedlopend bedrijf in financiële problemen komt als een grote afnemer zijn betalingsverplichtingen niet meer kan voldoen.
 
Een kredietverzekering kan u voor een dergelijke situatie behoeden. Deze verzekering dekt het risico dat u geen of een onvolledige betaling ontvangt. wanneer u zaken doet in het buitenland of nieuwe markten betreedt. In deze gevallen is een kredietverzekering aan te bevelen. Samen met onze verzekeringspartners bieden wij u een totaaloplossing inzake kredietverzekeringen.Wij analyseren uw behoeften en we doen een preventieve scoring van uw huidige afnemers.
 
Afhankelijk van de gekozen dekking zorgt de kredietverzekeraar er o.a. voor dat uw vorderingen sneller betaald worden en  uw betalingscondities beter nageleefd. U krijgt actuele informatie over de kredietwaardigheid van afnemers.

Vraag ons om advies. Neem nu contact met ons op.