Vakantie geboekt? Denk ook aan uw reisverzekering!!


                     !!! NIEUWS !!!


Vertrouwen en deskundigheid in verzekeringen!  

U bekijkt niet elke dag uw verzekeringscontracten? Uw makelaar wel!

Anthonis Verzekeringen NV is uw betrouwbare partner in de complexe materie van verzekeringen. De wetgeving en de financiële wetmatigheden grijpen steeds meer in op ons privé- en professioneel leven. Zonder kennis van zaken is het dan ook haast onmogelijk om de juiste keuzes te maken. Dikwijls is het zo dat u pas bij een schadegeval beseft dat u de verkeerde keuze hebt gemaakt. 

Voorkom dit probleem en  ga te rade bij een specialist die u onafhankelijk advies kan geven. 

Wij zijn een professionele en onafhankelijke verzekeringsmakelaar voor bedrijven en particulieren. Ons team van experten staat voor u klaar om u persoonlijk en deskundig te begeleiden. m.b.t varia en levensverzekerings producten. Ons kantoor biedt u tevens tal van fiscaal interessante producten aan. Een verzekeringsmakelaar helpt u bij het nemen van de verzekering die het best bij u past. Uit het ruime aanbod verzekeringen van verschillende maatschappijen zorgt hij voor de meest gepaste verzekering op de markt.

Uw verzekeringsmakelaar is uw garantie dat u goed verzekerd bent. U wilt toch ook op twee oren slapen?

Onze website geeft u alle informatie die u nodig heeft om ons te leren kennen. U komt meer te weten over ons kantoor, onze openingsuren, een offerte aanvragen of documenten downloaden of zelfs een schadegeval melden. Persoonlijk advies en contact met de klant blijven onze prioriteit.

Vraag ons om advies. Neem nu contact met ons op!

Meer informatie over onze diensten voor privé of professioneel.